Groepszakenreis FinnBuild Helsinki

Flanders Investment & Trade organiseert van 7 tot 10 oktober 2024 een groepszakenreis met beursbezoek naar FinnBuild.

Wat heeft de beurs jou te bieden?

FinnBuild 2024 presenteert trends en nieuwe producten op het gebied van beton- en houtconstructies, bouwtechnologie, renovatiewerken, infrastructuurwerken en milieubouw en planning. Hoog op de agenda staan ook de groene transitie van de bouw, de circulaire economie, slimme gebouwen, ontwikkelingen in de regelgeving en energiebesparing.

De beurs biedt een online meeting app aan waarmee vooraf afspraken kunnen worden ingepland met de andere bezoekers. Iedereen die actief is in de branche is aanwezig op de beurs. Indien nodig kan FIT Helsinki ook afspraken elders in de regio voor jouw bedrijf inplannen.

Heb je een innovatief product, systeem, methode of dienst? Meldt die aan bij de FinnBuild Highlights-competitie.

Hoe zit het met de bouwsector in Finland?

Deze zit momenteel in een iets moeilijkere fase. Er worden al een tijdje minder nieuwe appartementsgebouwen en eengezinswoningen gebouwd. Maar met de bouw van openbare, industriële en commerciële gebouwen gaat het beter. Ook worden er nog altijd veel renovatiewerken uitgevoerd. Er wordt verwacht dat de huidige dip in de woningbouw tot een huizentekort zal leiden, wat de sector een nieuwe boost zal geven.

Praktisch

Groepszakenreis met beursbezoek aan FinnBuild

  • Waar? Helsinki, Finland
  • Wanneer? 7-10 oktober 2024
  • Uiterste inschrijvingsdatum? 19 juli 2024
  • Prijs: € 300 voor de eerste deelnemer van het bedrijf, € 150 per extra deelnemer
  • Organisatie: Flanders Investment & Trade

Meer info

Ontdek meer informatie op de website van Flanders Investment and Trade of neem contact op met Flanders Investment & Trade Helsinki, helsinki@flanders.com, www.flanderstrade.be