Isolo.be berekent zelf hoeveel isolatie je nodig hebt

Teveel of verkeerde isolatie online bestellen behoort tot het verleden.

De digitale wereld sijpelt langzaam maar zeker de bouwwereld binnen. Daar waar digitale 3D-projecttekeningen stilaan de standaard zijn, staat het online bestellen van grote hoeveelheden bouwmateriaal nog in zijn kinderschoenen. Zeker in België.

Olivier Leus, zaakvoerder van Leus Bouwmaterialen en Bouwkampioen, vertelt: “Het bestellen van online bouwmaterialen kent de afgelopen jaren een sterke groei maar is niet te vergelijken met de Nederlandse of Duitse markt. Daar is het bestellen van online bouwmaterialen via webshops heel normaal. Hier, in België, wordt er meer afwachtend gereageerd. Bij ons willen de meeste klanten nog bestellen bij echte mensen en het nodige advies inwinnen vooraleer grote bestellingen doen. Voor de algemene bouwmaterialen op Bouwkampioen.be lossen we dit op door alle klantenvragen te beantwoorden via telefoon, mail of sociale media”. Toch bleek dit niet voldoende te zijn als het over isolatie ging. Olivier gaat verder “De vragen die we kregen rond het bestellen van isolatie waren vaak dezelfde: hoeveel hebben we juist nodig? Of met welk plaatsingsmateriaal zorg ik voor een correcte plaatsing? Daarom besloten we isolo.be in het leven te roepen.”

Olivier: “Op isolo.be kan de klant aangeven welk deel van het gebouw hij wenst te isoleren en wat de te isoleren oppervlakte is. Onze rekenmachine berekent dan wat je nodig hebt en hoeveel. Zowel op vlak van isolatie als het plaatsingsmateriaal. Hierdoor worden klanten sneller geholpen en kunnen we ons bij Bouwkampioen focussen op andere technische bouwvragen. We zorgen ook voor een gratis en onmiddellijke levering van de bestelde isolatie op de werf in België en het Zuiden van Nederland. Iets wat door onze klanten echt geapprecieerd wordt.”

En de prijs? Olivier lacht “Je zou denken dat wij dan duurder zijn he? Nee hoor! Wij kopen heel scherp in en beschikken over een ruime logistieke vloot en meerdere opslaglocaties over heel België. Zo kunnen we snel ter plaatse zijn en bovenop de scherpe prijs een gratis levering aanbieden.”

Heb je een nieuwbouw of renovatieproject in het vooruitzicht? Check dan zeker isolo.be voor al je isolatiemateriaal. Snel geleverd aan een scherpe prijs.