Nieuwe site FOD economie

De website van de FOD Economie is compleet vernieuwd. Nieuwe, meer intuïtieve indeling van informatie, nieuwe functies, verbeteringen aan de grafische interface: de nieuwe website van de FOD is ontworpen voor gebruik op pc, tablet en smartphone. Met uiteraard nog steeds alle informatie die u kan aanbelangen.

10 thema’s

Op basis van de resultaten van gebruikerstests werd de informatie onderverdeeld in 10 thema’s: Consumentenbescherming – Verkoop – Handelsbeleid – Mededinging – Kwaliteit & Veiligheid – Intellectuele eigendom – Ondernemingen – Energie – Online – Financiële diensten.

Website FOD economie

Wat de bouwsector betreft (bv. erkenning aannemers, indexen enz.), is heel veel samengezet op deze pagina: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/specifieke-sectoren/kwaliteit-de-bouw

Alle adressen (url) veranderd

Quasi alle webpagina’s hebben nu een ander adres (url). U riskeert vaak op een resultaat “niet gevonden” te stuiten. U kunt dan thematisch op zoek gaan of gebruikmaken van de zoekmotor (rechtsboven op het scherm).

En u, u kunt ook helpen

Merkt u een onvolkomenheid op, een ontbrekende of niet-werkende hyperlink, een stukje informatie dat u niet up-to-date lijkt? Aarzel niet om het te signaleren: de FOD zoekt het uit en past de website zo nodig aan.
U stuurt uw opmerkingen naar: webmaster@economie.fgov.be