Op zoek naar jouw ideale werknemer? Die leid je zelf op!

De arbeidsmarkt is heel krap, heel wat vacatures staan open en de werkzoekenden die solliciteren hebben niet altijd de juiste vaardigheden. Gelukkig kan VDAB daarbij helpen!

Je kan als werkgever een werkzoekende met beperkte ervaring opleiden op maat van jouw onderneming! Zo leert de werkzoekende jouw bedrijf kennen, en heb jij een nieuwe medewerker die jouw vacature kan invullen. Een win-win voor iedereen!

Tevreden werkgever
Bouwaanneming Vuylsteke-Eiffage deed al beroep op VDAB. Ze zochten een bekister, maar de sollicitant had geen ervaring in de bouw. Samen stelden VDAB en Vuylsteke-Eiffage een opleiding op maat op, regionale zender WTV maakte er deze reportage over.

Wil je ook een opleiding op maat van jouw vacature? Ga naar vdab.be/werkgevers en lees meer over het opleidingsaanbod in de bouw en houtsector (je kan verder filteren op beroep en/of regio).

Je kan kandidaten ook tewerkstellen via werkplekleren. Cursisten kunnen tijdens hun opleiding een opleidingsstage volgen bij jou. Kandidaten kunnen ook een individuele beroepsopleiding (IBO) volgen om een antwoord te bieden op maat van jouw ondernemingsnoden. Ontdek werkplekleren bij VDAB.

Heb je nog andere vragen? Bel gratis naar VDAB op het nummer 0800 30 700.