Postgraduaten 'Mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen' en 'Circulair bouwen'

VIBE organiseert samen met het Postuniversitair Centrum en Howest Hogeschool een aantal opleidingen die inspelen op de actualiteit.

Graag meer info? Volg dan het digitaal infomoment over het postgraduaat 'Circulair bouwen' op dinsdag 6 september

Mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen

Ben je overtuigd dat die oerconservatieve bouwpraktijken op de schop moeten? En denk je dat een gedegen opleiding geen kwaad kan? Het postgraduaat ‘Mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen’ van VIBE en Postuniversitair Centrum is de opleiding voor wie de transitie aanwakkert.

Deze baanbrekende opleiding geeft je de teugels om inclusieve en duurzame gebouwen, wijken en gemeenten te realiseren. Dit postgraduaat biedt je een totaalbeeld van de oplossingen om een toekomstbestendige woon- en leefomgeving uit te bouwen.

Lees meer

Circulair bouwen

Jij wil de principes van circulair bouwen in de vingers krijgen en er onmiddellijk mee aan de slag gaan? Dan is het postgraduaat ‘Circulair bouwen’ iets voor jou! VIBE en Howest Hogeschool dompelen je vanaf 23 september onder in de principes achter circulaire stedenbouw en een circulair gebouwontwerp. De theorie pas je direct toe op concrete cases. Zo vertaal je de inzichten direct naar jouw werkveld.

Lees meer