Werken voor sociale huisvestingsmaatschappijen of woonmaatschappijen… iets voor jou?

Jullie staan bekend om het leveren van kwaliteit, en dat heeft jullie al een mooie groep van opdrachtgevers opgeleverd. Toch is het altijd verstandig om te blijven groeien, zeker in periodes waarin de bouwsector wat minder floreert. Een uitstekende manier om extra opdrachten te verkrijgen, is via lokale sociale huisvestingsmaatschappijen of woonmaatschappijen. Veel van jullie hebben hier wellicht al ervaring mee, maar het blijft een belangrijke bron van werk.

Sinds enige tijd zijn sociale woonmaatschappijen verplicht – volgens Europese regelgeving – om ook hun kleinere opdrachten (onderhandelingsprocedures) digitaal uit te schrijven. Hoewel dit een formele procedure is, biedt het ook kansen om nieuwe opdrachten binnen te halen. Het is dus zeker de moeite waard om actief mee te dingen naar deze opdrachten.

Hoe pak je dit aan?

Als je nog niet goed weet hoe je kunt deelnemen aan deze aanbestedingen, vind je meer praktische informatie via deze link: Opleiding e-Procurement en aanbestedingen.

Wil je de belangrijkste aandachtspunten nog eens op een rijtje. Je leest ze in ons artikel 'Kleine overheidsopdrachten iets voor jou'.